Suröl

Suröl, den syrliga ölen

Suröl, eller syrligt öl, har en speciell smak genom sin spontanjäsning, eller tillsättandet av mjölksyrabakterier. Det är detta som ger ölen sin syrliga smak.

Liknar den traditionell lager eller IPA?

Ingetdera, förvänta dig inte en likhet med dessa. Du kan dock vara lugn, chansen är stor att du blir positivt överraskad då surölen ofta är väldigt smakrik. Då det finns många olika smaker, varför inte börja med att testa av några vi har i vårt utbud nedan?

Letar du annan smakrik öl? kika in vår Hoppy öl & mörka öl. Letar du tillbaks till grunderna? Ta en titt på våra Pilsner & Lager.

Visar alla 4 resultat

#349 Easy as 1, 2, 3

Fruited Sour Ale

Apples, blueberries and cinnamon.

#171 Whoop Ass

Dry Hopped Sour Ale with Orange Peel

Orange peel. Citrusy with a hint of salt.

#164 A Passion for Strawberry Blondes

Sour Ale

Berry-berry fruity. Sour with a hint of salt.

#143 A Passion for Gingers

Sour Ale

Passion fruit & ginger Sour Ale. Fruity & tangy. Tart & refreshing.

En symfoni av smaker: äpple & blåbär suröl

Upplev en harmonisk blandning av naturens bästa i vår Äpple & Blåbär Suröl. Denna öl är som en flytande fruktpaj, där syrligheten från äpplen och sötman från blåbär skapar en perfekt balans. Kanelens subtila kryddighet ger en värmande eftersmak, vilket gör varje klunk till en uppfriskande njutning. Idealisk för att lyfta stämningen en varm sommardag.

Väck dina sinnen: citrus & salt suröl

Låt vår Citrus & Salt Suröl bli din smakfulla räddare i vardagen. Med en frisk blandning av apelsinskal och en antydan av salt, är detta en öl som verkligen sticker ut. Den är skapad för att väcka dina sinnen och ge en uppfriskande paus från det dagliga livets stress. En perfekt kompanjon för att skapa ljusa stunder.

En fest för smaklökarna: passion & jordgubbar

Vår Passion och Jordgubbar Suröl är en hyllning till passionen i livet. Med en riklig mängd passionsfrukt och jordgubbar, erbjuder denna öl en perfekt balans mellan syrlighet och sötma. Varje klunk är en explosion av fruktiga smaker, skapad för att förgylla alla tillfällen. En öl som verkligen visar hur passion smakar.

Exotisk friskhet: passionsfrukt & ingefära suröl

Förnya din ölupplevelse med vår Passionsfrukt & Ingefära Suröl. Denna låg-alkoholhaltiga suröl kombinerar exotiska passionsfrukter med en fräsch twist av ingefära. Resultatet är en fruktig, syrlig och uppfriskande dryck med en lätt kryddig eftersmak. Perfekt för att svalka sig under sommarens hetaste dagar och njuta av livets små stunder.